keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uusi alku elämälle...

Yritykseni Santikki jäi menneisyyteen ja aloitin elämän uudelleen... Sanotaanko että ihan, melkein ihan alusta! Viime vuosi olikin elämäni vaikein, menetyksiä, muutoksia yms... Paljon oli ikävää, mutta oli myös onnen pilkahduksia. Näitä onnen pilkahduksia olen päättänyt etsiä nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Olen huono kirjoittamaan mitään, mutta kuvia lupaan laitella. Palailemisiin!

6 kommenttia:

 1. Onnea tulevaisuuteen : )
  Joskus Santikista tilasin..
  - Sari

  VastaaPoista
 2. Minäkin joskus tilailin Santikista. Harmi, että jouduit siitä luopumaan, mutta niin kuin sanoit, nyt on aika katsoa eteenpäin ja noukkia uusia ilon aiheita elämään! Toivon niitä sinulle paljon!

  Ps. Sinulla näyttää olevan robottisanavahvistus päällä. Bloggerin oma roskapostisuodatin on toiminut aika oivasti, ja asetuksissa voi myös halutessaan laittaa oman kommenttitarkastuksen päälle, joten jos et aivan välttämättä halua tätä sana-nro-vahvistusta, niin vinkiksi nuo mahdollisuudet. Moni vaan jättää kommentoimatta, kun ei jaksa noita vahvistuksia alkaa kirjoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin muuttaa asetuksia, onkohan ne nyt helpommat? =)

   Kiitos Sinulle =)

   Poista
 3. Tervehdys tien toiselta puolelta ;) Kiva, kun aloitit uuden blogin, linkitin omille sivuillenikin :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen elämään ja hatun nosto yrittäjyydestä, se ei Suomessa ole helppoa vaikka halu ja motivaatio olisivat kohdillaan :) Odotan innolla kirpputoriasi sekä ajatuksia ja kuvia elämästäsi :D Tsemppiä! T. Maria

  VastaaPoista